Aktualizacija u vjeronaučnom procesu

Stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola 

Drugi po redu fizički stručni skup za vjeroučitelje s područja Zagrebačke nadbiskupije te Sisačke i Bjelovarsko-križevačke biskupije održat će se 12. prosinca 2018. u prostorijama Ureda za vjeronauk (Zagreb, Branjugova 1) s početkom u 16 sati kroz neposredna interaktivna predavanja i radionice. Ovom susretu nazočit će vjeroučitelji koji su se do 30. studenoga prijavili na stručni skup te koji su od 30. studenoga do 12. prosinca odradili online edukaciju na platformi Loomen.

Tijekom školske godine 2018./2019. Ured Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira edukaciju za vjeroučiteljice i vjeroučitelje koji rade u osnovnim i srednjim škola pod nazivom Aktualizacija u vjeronaučnom procesu na način da se dio stručnoga usavršavanja odvija kroz fizički susret, a dio kroz online učenje. Ovakav tip učenja zove se blended learning ili mješoviti oblik učenja.

Program Aktualizacija u vjeronaučnom procesu osmislili su profesori Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: prof. dr. sc. Mario Cifrak, doc. dr. sc. Taras Barščevski, dr. sc. Anđelo Maly, prof. dr. sc. Ružica Razum, prof. dr. sc. Blaženka s. Valentina Mandarić i doc. dr. sc. Denis Barić te viši savjetnici Agencije za odgoj i obrazovanje: Dalibor Adžić, prof., i mr. sc. Gordana Barudžija.

 

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Svjedoci radosne vijesti u hrvatskom narodu

Građa za Vjeronaučnu olimpijadu 2018./2019.   Građa za Natjecanje  iz vjeronauka –… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Nada i radost najbolji su liječnici.

Wilhelm Raabe

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.