Božićna duhovna obnova

I ove godine Ured Zagrebačke nadbiskupije organizira božićnu duhovnu obnovu za vjeroučitelje i odgojiteljice u vjeri te druge učitelje i nastavnike koji se žele pridružiti.

Duhovna obnova održat će se 21. prosinca 2021. s početkom u 19.00 sati. Tema duhovne obnove je Čovjekoljublje u utjelovljenju Sina Božjega, a koju će predvoditi prof. dr. sc. Tonči Matulić. Nakon izlaganja predviđena je i rasprava.

Zbog aktualnih epidemioloških mjera, duhovna obnova održat će se kombinirano (fizički i online). Mjesto fizičkog odvijanja duhovne obnove je Branjugova 1.

Oni koji fizički žele sudjelovati (uz poštovanje epidemioloških mjera dvorana može primiti 45 sudionika) prijaviti se mogu na adresu e-pošte Ureda za vjeronauk (vjeronauk-tajnistvo@zg-nadbiskupija.hr) ili telefonom na broj 01/4894 817.

Oni koji će sudjelovati online nisu dužni unaprijed prijaviti svoje sudjelovanje, nego duhovnoj obnovi prisustvuju putem poveznice koja će na mrežnoj stranici Ureda za vjeronauk biti dostupna od ponedjeljka 20. prosinca 2021

IZDVAJAMO

Sretan Uskrs

»Ali Bog ga uskrisi oslobodivši ga grozote smrti jer ne bijaše moguće da ona njime… VIŠE

Kristova pobjeda svijeta – ohrabrenje i nama danas

S početkom novepedagoške i školske godine u ovim izvanrednim okolnostima, suočavajući… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Idi putem koji ti je Bog pokazao, bilo da je zavojit ili ravan; ne napuštaj… Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.