Istraživačko učenje u nastavi Katoličkog vjeronauka (3)

Stručni skup za vjeroučitelje

Ured Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira stručni skup za vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola Zagrebačke nadbiskupije, Bjelovarsko-križevačke i Sisačke biskupije.

Stručni skup Istraživačko učenje u nastavi Katoličkog vjeronauka („Da život imaju u izobilju“, usp. Iv 10,10) koncipiran je kroz predavanja, interaktivne radionice i plenum. Na seminaru će vjeroučitelji zajedno s predavačima razmišljati o životu iz perspektive Svetog pisma. Program će se ostvarivati u dva dijela: sudjelovanjem prijavljenih sudionika preko platforme Loomen online kroz 14 dana od 26. veljače 2020. do 11. ožujka 2020. (zbog čega je potrebno izvršiti prijavu za skup ranije) i neposrednim interaktivnim predavanjima i radionicama kroz jednodnevni susret 18. ožujka 2020. od 16.00 do 19.00 sati u prostorijama Nadbiskupijskog pastoralnog instituta, Zagreb, Kaptol 29a.

Predavači su doc. dr. sc. Ana Biočić, prof. dr. sc. Tonči Matulić i doc. dr. sc. Silvija Migles, a preko platforme Loomen moderiraju viši savjetnici mr. sc. Gordana Barudžija i Dalibor Adžić, prof.

IZDVAJAMO

Sveta obitelj u OŠ Marija Bistrica

Isus i Marija u „vitraju“ Učenici 4. razreda OŠ Marija Bistrica radili su likovnu… VIŠE

Božićna poruka nadbiskupa zagrebačkoga kardinala…

Draga braćo i sestre!1. Ovih božićnih dana otvarate vrata svojih domova da biste sa svojim župnicima… VIŠE

Predbožićni susret kardinala Bozanića s predstavnicima…

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u srijedu 18. prosinca 2019. godine u Nadbiskupskom… VIŠE

Da li je neki čovjek pametan, najbolje se prepoznaje po njegovim pitanjima.

Gerhard… Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.