Međuškolsko natjecanje iz vjeronauka

Vjeronaučna olimpijada, koja se ove godine održava pod temom Sveti Vinko Paulski – apostol milosrdne ljubavi. Vinkovska karizma u Hrvatskoj, nakon prijava škola i ekipa za natjecanje nastavlja se u Zagrebačkoj nadbiskupiji međuškolskim natjecanjem (koje je za Zagrebačku nadbiskupiju županijska razina natjecanja).

Na natjecanje se prijavilo 108 osnovnih i 40 srednjih škola iz četiri županije koje se nalaze na prostoru Zagrebačke nadbiskupije, a natjecat će se 29. siječnja 2020. u 13 sati u školama koje gradski/županijski uredi određuju kao mjesto natjecanja. U Gradu Zagrebu osnovne škole natjecat će se u OŠ Marina Držića, OŠ Jelkovec i OŠ bana Josipa Jelačića, a srednje u Nadbiskupskoj klasičnoj gimnaziji u Zagrebu. U Krapinsko-zagorskoj županiji natjecanje će se održati u Srednjoj školi Konjščina i OŠ Franje Horvata Kiša u Loboru, za Karlovačku županiju kao mjesto natjecanja određena je OŠ Dubovac u Karlovcu za osnovne i srednje škole, a za Zagrebačku županiju i osnovne i srednje škole natječu se u OŠ Bistra u Donjoj Bistri.

Na nadbiskupijsko natjecanje bit će pozvane ekipe koje ostvare najbolje rezultate na međuškolskom natjecanju, kao i dodatne ekipe koje ostvare najbolje rezultate po načelu izvrsnosti.

IZDVAJAMO

Kristova pobjeda svijeta – ohrabrenje i nama danas

S početkom novepedagoške i školske godine u ovim izvanrednim okolnostima, suočavajući… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Sveta obitelj u OŠ Marija Bistrica

Isus i Marija u „vitraju“ Učenici 4. razreda OŠ Marija Bistrica radili su likovnu… VIŠE

Vrijeme postaje dragocjeno tek kad ga darujemo drugome.

Hans Engel

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.