Pripreme za nastavu vjeronauka

Clanak

Nastava vjeronauka i dalje se odvija u promijenjenim uvjetima odgoja i obrazovanja uslijed pandemije koronavirusa. U toj situaciji vjeroučitelji dijele svoje radne materijale i predloške kako bi se nastava vjeronauka odvijala nesmetano i uspješno.

Zahvaljujemo vjeroučiteljima koji su s nama podijelili svoja promišljanja u obliku priprema za nastavu, i to kao cjelovite pripreme, kao i zadatke za online nastavu. 

Zahvaljujemo vjeroučiteljici Martini Filipović koja je podijelila cjelovite pripreme za više razrede osnovne škole te vjeroučiteljici Petri Ervaćanin koja je osmislila i pripremila teme za online nastavu sa srednjoškolcima. 

Vinka Horvat ponudila je materijale za izradu plakata na temu Ekumenizam, dok je Jelena Mihalić kao sveučilišna mentorica podijelila studentske ogledne satove. Naputke za rad od 5. do 8. razreda osmislile su studentice Kristina Japelj, Patricija Ivčić i Monika Nađ. O njihovu angažmanu mentorica kaže: „Imam potrebu pohvaliti njihov trud i angažman u ovom vremenu kada "fizički" ne mogu odraditi ogledne satove. Mislim da su njihove ideje hvalevrijedne i mogu kolegama i kolegicama biti pomoć i poticaj. Vjerujem i nadam se da će i njihovi radovi biti objavljeni na web-stranici.“

 

Pripreme pogledajte na poveznici:

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1f9hA2wTGLTIbz5EL1juf2oWNmGbK9iOh

 

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Sveta obitelj u OŠ Marija Bistrica

Isus i Marija u „vitraju“ Učenici 4. razreda OŠ Marija Bistrica radili su likovnu… VIŠE

Božićna poruka nadbiskupa zagrebačkoga kardinala…

Draga braćo i sestre!1. Ovih božićnih dana otvarate vrata svojih domova da biste sa svojim župnicima… VIŠE

Nada i radost najbolji su liječnici.

Wilhelm Raabe

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.