4. međugeneracijsko druženje - Dan starijih osoba u OŠ Voltino

Baka i djed – dvije tako tople riječi koje nam govore o dvije drage osobe – stoga je i ove godine u našoj školi bilo jasno tko koga na Dan starijih osoba najviše voli! Pokazali su to učenici naše škole, od najmanjih prvaša do najvećih osmaša. Plesalo se i recitiralo o ljubavi koju znaju pružiti samo bake i dede (i nikad tu nisu bitne njihove pokoje sijede…).

Ta se priča o ljubavi prema našim dragim starijima odvijala pod zamišljenim gradskim zagrebačkim svjetlima: pozornica je oslikavala kulu Lotrščak i našu bajnu katedralu dok su mali Zagrepčani izvodili priču o bijelom gradu uz poznatu pjesmu… Prisjetili smo se kako su ulice i gradski trgovi izgledali nekada i uz melodije naših mladih glazbenika naučili kako je potrebno očuvati ljepotu da bi grad i sada izgledao čarobno…

Osobito želimo zahvaliti svakoj mami, baki i teti (možda i pokojem dedi i tati!) što su ispekli najfinije kolače za naše druženje! Jer škola nam je i inače drago i sigurno mjesto, ali uz drage nam goste, bake i dede, bilo je još i ljepše!

 

IZDVAJAMO

Oskari znanja državnim prvacima

Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Svjedoci radosne vijesti u hrvatskom narodu

Građa za Vjeronaučnu olimpijadu 2018./2019.   Građa za Natjecanje  iz vjeronauka –… VIŠE

Prevelika mudrost graniči s glupošću.

Afrička narodna mudrost

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.