Božićni ukrasi i čestitke

Adventska radionica za vjeroučitelje

 

Pod vodstvom vjeroučiteljice Natalije Kivač u subotu 1. prosinca održana je adventska radionica. Na radionici su vjeroučitelji u dobroj i opuštenoj atmosferi izrađivali božićne ukrase i prigodne čestitke.

  

Od žice i najlonskih čarapa nastali su tako prekrasni anđelčići koji mogu ukrasiti bor, ali i biti divan božićni darak. Uz anđelčiće svaki je vjeroučitelj naučio izraditi i zvončiće, koji su također vrlo efektan božićno-novogodišnji ukras.

  

U drugome dijelu radionice voditeljica Natalija podijelila je svoje iskustvo u izradi čestitki tehnikom vezenja na ranije iglom istočkanom kartonu. Natalija se time bavi od svojih školskih dana te je za vjeroučitelje pripremila igle, konac i prethodno po šablonama istočkane kartone. Našlo se tu raznoraznih motiva, od borova, zvijezda, anđela, do nekoliko vrsta jaslica. Veselju nije bilo kraja kad su se na kartonima napokon pojavili oblici.

Radionici su se osobito razveselile kolegice koje vode školske zadruge i koje će ovim projektima osvježiti svoju božićnu sajamsku ponudu. Vjeroučiteljici Nataliji od srca zahvaljujemo što je s kolegama podijelila svoje vrijeme i umijeće!

 

 

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Svjedoci radosne vijesti u hrvatskom narodu

Građa za Vjeronaučnu olimpijadu 2018./2019.   Građa za Natjecanje  iz vjeronauka –… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Srdačna riječ ne stoji ništa, a ipak je lijep poklon.

Daphne du Maurier

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.