Clanak

Čestitke pobjednicima državnog natjecanja!

Vjeronaučna olimpijada

Iskrene čestitke državnim pobjednicima na natjecanju iz vjeronauka, predstavnicima Zagrebačke nadbiskupije: OŠ Eugena Kvaternika iz Velike Gorice i XV. gimnaziji iz Zagreba, s mentorima Natašom Čurić i Velimirom Mandićem!

Druga mjesta zauzele su I. gimnazija iz Zagreba (s mentoricom Barbarom Kačar) i OŠ Brodarica, a na treća mjesta zasjeli su OŠ Dragutina Tadijanovića iz Zagreba (s mentorom Plamenkom Nosićem) i Pazinskim kolegijem među srednjim školama.

Državno natjecanje iz vjeronauka – vjeronaučne olimpijade, ove godine održano u Zadru u Hotelu Kolovare, zaključeno je 4. svibnja 2022, a provedeno je u Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. u Zadru, gdje se natjecalo 160 osnovnoškolaca i srednjoškolaca u četveročlanim ekipama s područja cijele Hrvatske.

Prvoga dana natjecanja učenici u rješavali pisani test, koji je vrednovalo Državno povjerenstvo na čelu s predsjednikom povjerenstva gosp. Tomislavom Tomasićem, višim savjetnikom u Agenciji za odgoj i obrazovanje. Sljedećega je dana održan ekipni dio natjecanja – Milijunak, kada su definarni konačni rezultati i proglašeni pobjednici.

 

Predstavnike Zagrebačke nadbiskupije pratile su i podržavale (te im zadovoljno i čestitale na izvrsnom plasmanu) predstojnica Ureda za vjeronauk, prof. dr. sc. Blaženka s. Valentina Mandarić i gđa Ivanka Petrović, savjetnica.

Iskrene čestitke svim natjecateljima i njihovim mentorima!

IZDVAJAMO

Sretan Uskrs

»Ali Bog ga uskrisi oslobodivši ga grozote smrti jer ne bijaše moguće da ona njime… VIŠE

Kristova pobjeda svijeta – ohrabrenje i nama danas

S početkom novepedagoške i školske godine u ovim izvanrednim okolnostima, suočavajući… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.