Clanak

Čestitke pobjednicima državnog natjecanja!

Vjeronaučna olimpijada

Iskrene čestitke državnim pobjednicima na natjecanju iz vjeronauka, predstavnicima Zagrebačke nadbiskupije: OŠ Eugena Kvaternika iz Velike Gorice i XV. gimnaziji iz Zagreba, s mentorima Natašom Čurić i Velimirom Mandićem!

Druga mjesta zauzele su I. gimnazija iz Zagreba (s mentoricom Barbarom Kačar) i OŠ Brodarica, a na treća mjesta zasjeli su OŠ Dragutina Tadijanovića iz Zagreba (s mentorom Plamenkom Nosićem) i Pazinskim kolegijem među srednjim školama.

Državno natjecanje iz vjeronauka – vjeronaučne olimpijade, ove godine održano u Zadru u Hotelu Kolovare, zaključeno je 4. svibnja 2022, a provedeno je u Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. u Zadru, gdje se natjecalo 160 osnovnoškolaca i srednjoškolaca u četveročlanim ekipama s područja cijele Hrvatske.

Prvoga dana natjecanja učenici u rješavali pisani test, koji je vrednovalo Državno povjerenstvo na čelu s predsjednikom povjerenstva gosp. Tomislavom Tomasićem, višim savjetnikom u Agenciji za odgoj i obrazovanje. Sljedećega je dana održan ekipni dio natjecanja – Milijunak, kada su definarni konačni rezultati i proglašeni pobjednici.

 

Predstavnike Zagrebačke nadbiskupije pratile su i podržavale (te im zadovoljno i čestitale na izvrsnom plasmanu) predstojnica Ureda za vjeronauk, prof. dr. sc. Blaženka s. Valentina Mandarić i gđa Ivanka Petrović, savjetnica.

Iskrene čestitke svim natjecateljima i njihovim mentorima!

IZDVAJAMO

SŠ – konačna ljestvica nadbiskupijskog natjecanja

Nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka – Zagrebačka nadbiskupija   Nadbiskupijsko natjecanje… VIŠE

OŠ – konačni poredak nadbiskupijskog natjecanja

Nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka za osnovne škole u Zagrebačkoj nadbiskupiji je… VIŠE

Sretan Uskrs

»Ali Bog ga uskrisi oslobodivši ga grozote smrti jer ne bijaše moguće da ona njime… VIŠE

Gdje vlada ljubav, tamo prevladava sreća.

Don Bosco

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.