Clanak

Dojmovi s nagradnog ljetovanja u Malom Lošinju

Nagradno ljetovanje najboljih nadbiskupijskih vjeronaučnih olimpijaca bliži se svome kraju. Nadomak smo Zagreba nakon punih osam dana boravka u Domu sv. Martina u Malom Lošinju i uskoro se opraštamo od natjecateljica-maturantica iz Tehničke škole Karlovac koje su ovaj ponedjeljak provele u iščekivanju rezultata državne mature. Svojim novim prijateljicama želimo puno sreće s upisima na željene fakultete! Već smo se ranije oprostili od Leona i državne prvakinje u violi, Bianke, koji su već ranije pošli svojim putem, na neka druga ljetovanja.

 
U srcu ostaju nova prijateljstva i dojmovi; rođendan prof. Stjepana, igre s. Monike, Anitin smijeh, domaćice Mirjana, Nada i Klara, izlet na Susak, pijesak sa Čikata (čini se da se uvukao u kofere i da ga ponešto nosimo i doma!), najbolji sladoled u Lošinju i okolici, zajedničko čišćenje zajedničkih prostora, dosad neviđena bura i nevrijeme, čisto i osvježavajuće plavo more, plaže kao s razglednice, pobjeđivanje (i gubljenje) u kartama (naglasak na beli), Katica i Adriana sa šalicama kave posvuda (pa i na plaži), Željkica koja staloženo rješava sve probleme, Kristina istraživačica novih puteljaka i uličica, Ksenija uvijek dobre volje i raspoložena za smijeh i pomoć... A tu su i dojmovi koje je svatko stvorio za sebe i koje nosi u budućnost.
 
OŠ Pantovčak i OŠ Borovje iz Zagreba, OŠ K. Š. Gjalskog iz Zaboka, III. gimnazija iz Zagreba, SŠ Zlatar i Tehnička škola iz Karlovca, odnosno učenici koji su ove godine izborili nagradno ljetovanje, posebne su zvjezdice i iskrice ovakvih druženja, zbog kojih vjeronaučna olimpijada ima smisla i za koje otvara nove horizonte u međusobnom upoznavanju i druženju.
 
Svima neka je dobro i uspješno ljeto - i sve ono što slijedi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IZDVAJAMO

Sretan Uskrs

»Ali Bog ga uskrisi oslobodivši ga grozote smrti jer ne bijaše moguće da ona njime… VIŠE

Kristova pobjeda svijeta – ohrabrenje i nama danas

S početkom novepedagoške i školske godine u ovim izvanrednim okolnostima, suočavajući… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.