Humanitarna akcija OŠ Klinča Sela

Kao i ranijih godina i ovog prosinca u predblagdansko vrijeme kao škola smo otvorili svoja srca za one koji su potrebni naše ljubavi i pažnje. U sklopu karitativne grupe u školi, koju vodi vjeroučitelj Josip Kunac, i ove godine smo slatkišima razveselili djecu s teškoćama u razvoju koja su smještena i školuju se u Centru za odgoj i obrazovanje Velika Gorica. Postali smo njihovi veliki prijatelji.

Cijeloga prosinca smo mislili na njih i svakodnevno donosili vrećice sa slatkišima u vjeronaučni kabinet, a srce je samo raslo i raslo. Želja nam je bila da svako dijete u Centru na praznike ode sa svojom slatkom vrećicom. I u tome smo uspjeli. 6.c razred i još neki učenici nižih razreda za ovu prigodu su izradili i personalizirane božićne čestitke u kojima su dirljivim i lijepim riječima čestitali našim prijateljima u Centru predstojeće blagdane. U Centru su nas srdačno dočekali i ugostili pedagoginja Ivanka Mijić s djelatnicima i djecom Centra.

Nakon svega, srce nam je prepuno zahvalnosti i ponosa na našu djecu i njihove roditelje koji su se u ovako velikom broju odazvali ovoj predbožićnoj humanitarnoj akciji. Hvala vam dragi roditelji i učitelji što zajedno našu djecu učimo plemenitosti i dobroti i sijemo dobro sjeme za budućnost. Jer bit će nam onako kako sijemo. Napredak nekog društva se vidi i u odnosu svih nas prema ranjivim skupinama društva.

 

DOBRO JE ČINITI DOBRO. ČOVJEK SRCEM UVIJEK DOBRO VIDI!

Josip Kunac, vjeroučitelj

IZDVAJAMO

SŠ – konačna ljestvica nadbiskupijskog natjecanja

Nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka – Zagrebačka nadbiskupija   Nadbiskupijsko natjecanje… VIŠE

OŠ – konačni poredak nadbiskupijskog natjecanja

Nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka za osnovne škole u Zagrebačkoj nadbiskupiji je… VIŠE

Sretan Uskrs

»Ali Bog ga uskrisi oslobodivši ga grozote smrti jer ne bijaše moguće da ona njime… VIŠE

Nada i radost najbolji su liječnici.

Wilhelm Raabe

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.