Clanak

Jelena Burjan – in memoriam

S tugom javljamo da je naša draga kolegica Jelena preselila kod Gospodina nakon kratke i teške bolesti.

Jelena Burjan (r. Dorčec) rođena je 16. travnja 1985. u Virovitici, gdje je u Župi sv. Roka primila sakramente kršćanske inicijacije. Nakon mature u Gimnaziji Petra Preradovića u Virovitici, 2003. godine upisala je studij religiozne pedagogije i katehetike na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirala 20. travnja 2009. godine. Sa suprugom Željkom 2008. godine sklopila je sakrament ženidbe i s njim u skladnom braku ima četvero djece.

Na zamjenama je kao vjeroučiteljica počela raditi već 2007. godine kao apsolvent, a radila je u više osnovnih i srednjih škola. Od 2016. godine posvetila se ulozi majke. Aktivna je župljanka Župe sv. Josipa u Zagrebu kao dio neokatekumenske zajednice, a i kao župni suradnik/kateheta.

Svima koji su s Jelenom studirali, radili i na bilo koji način surađivali pamte je kao blagu, pažljivu i samozatajnu osobu, uvijek spremnu na toplu riječ, ali i na rad na svojoj profesionalnoj i osobnoj formaciji.

Oproštaj od Jelene bit će u ponedjeljak, 28. rujna 2020. u 14 sati na groblju Miroševac u Zagrebu. Istoga dana bit će sprovodna euharistija u 11 sati u crkvi sv. Josipa na Trešnjevki.

Svjetlost vječna svijetlila joj!

IZDVAJAMO

Kristova pobjeda svijeta – ohrabrenje i nama danas

S početkom novepedagoške i školske godine u ovim izvanrednim okolnostima, suočavajući… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Sveta obitelj u OŠ Marija Bistrica

Isus i Marija u „vitraju“ Učenici 4. razreda OŠ Marija Bistrica radili su likovnu… VIŠE

Uvijek treba reći manje, nego što bi se moglo reći.

Franz von Lenbach

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.