Održan stručni skup za voditelje ŽSV

 

Stručni skup za voditelje županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja održan je 4. lipnja 2019. u prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola (Branjugova 1) u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Ureda za vjeronauk u školi, a na stručni skup pozvani su voditelji vijeća Zagrebačke nadbiskupije te Sisačke i Bjelovarsko-križevačke biskupije.

Voditelje vijeća pozdravila je prof. dr. sc. Valentina Mandarić te im zahvalila na suradnji koju ostvaruju s Uredom za vjeronauk, a susretom su moderirali viši savjetnici iz Agencije za odgoj i obrazovanje mr. sc. Gordana Barudžija i Dalibor Adžić, prof.

Izvršena je evaluacija rada i analiza stručnih usavršavanja za prošlu, kao i planiranje rada za sljedeću školsku godinu te su voditelji informirani o planiranim aktivnostima koje organizira Ured Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi. U posljednjem dijelu susreta bilo je riječi o stručnim skupovima u lipnju i srpnju koji će se provoditi na razini županijskih stručnih vijeća, a vezani su uz eksperimentalnu provedbu kurikularne reforme.

  

 

 

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Sveta obitelj u OŠ Marija Bistrica

Isus i Marija u „vitraju“ Učenici 4. razreda OŠ Marija Bistrica radili su likovnu… VIŠE

Božićna poruka nadbiskupa zagrebačkoga kardinala…

Draga braćo i sestre!1. Ovih božićnih dana otvarate vrata svojih domova da biste sa svojim župnicima… VIŠE

Gdje vlada ljubav, tamo prevladava sreća.

Don Bosco

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.