Održano ŽSV Zagreb – Dubrava

OŠ Granešina

  

24. listopada 2019. u Osnovnoj školi Granešina u trajanju od četiri školska sata održano je ŽSV s područja Zagreb - Dubrava. Molitveni početak uz dramski prikaz o utemeljiteljici Družbe Kćeri Božje ljubavi upriličile su s. Danijela, s. Ružica i djeca DV svetog Josipa iz Granešine, nakon čega su uslijedile aktualnosti iz Ureda za vjeronauk u školi (predstojnica prof. dr. sc. s.Valentina Mandarić i savjetnica Ivanka Petrović).

Katolička Crkva u Hrvata - zaslužni pojedinci je tema primjera prakse koji je donijela vjeroučiteljica Mirjana Džambo Šporec, učitelj-mentor. Kolegica je za motivaciju koristila digitalni alat Mentimeter, a druga opcija je bila rad s fotografijama, za koju se većina kolega i kolegica odlučila. Uslijedilo je Usvajanje Godišnjeg plana rada ŽSV-a vjeroučitelja Zagreb -Dubrava. Temu Katolički vjeronauk u Školi za život - izmjena iskustava obradila je vjeroučiteljica Marija Cik, voditeljica ŽSV-a

Naše ŽSV je stvarno prostor izmjene iskustava. Susret smo završili večernjom molitvom. Zadržali smo se u lijepom ozračju i u druženju nakon skupa te i dalje razmjenjivali iskustava. Razišli smo se oko 21 sat. 

Voditeljica ŽSV-a vjeroučitelja osnovnih škola Zagreb – Dubrava

Marija Cik

IZDVAJAMO

Oskari znanja državnim prvacima

Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Svjedoci radosne vijesti u hrvatskom narodu

Građa za Vjeronaučnu olimpijadu 2018./2019.   Građa za Natjecanje  iz vjeronauka –… VIŠE

Uvijek treba reći manje, nego što bi se moglo reći.

Franz von Lenbach

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.