Online susret vjeroučitelja pripravnika

Ured Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi na čelu s prof. dr. sc. Blaženkom s. Valentinom Mandarić pozvao je vjeroučitelje pripravnike na online susret u virtualnoj sobi. Susret je održan 19. svibnja 2020. s početkom u 14.15 sati u virtualnoj sobi na aplikaciji jitsu.org.

Ovaj formalni susret sazvan je kako bi se čuli dojmovi ove posebne generacije pripravnika koji uz redovan rad stječu iskustvo online rada na daljinu. U situaciji koja je sve nastavnike, pa tako i vjeroučitelje mentore i pripravnike zatekla pomalo nespremne, pojavila su se i konkretna pitanja o pripravničkom stažu (način odvijanja i izvršavanja plana stažiranja) i načinu polaganja stručnog ispita. Na ta su pitanja spremno odgovarali viši savjetnici iz Agencije za odgoj i obrazovanje, mr. sc. Gordana Barudžija i gosp. Dalibor Adžić te prof. dr. sc. Blaženka s. Valentina Mandarić.

Pripravnici su iznijeli svoja dosadašnja iskustva i dojmove. U svojim novim radnim ulogama dobro su se snašli i rado otkrivaju nove mogućnosti i pristupe nastavi vjeronauka, a oko svih mogućih pitanja i nejasnoća, kao i za podršku u svome radu mogu se javiti Uredu za vjeronauk i višim savjetnicima u Agenciji za odgoj i obrazovanje.

 

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Sveta obitelj u OŠ Marija Bistrica

Isus i Marija u „vitraju“ Učenici 4. razreda OŠ Marija Bistrica radili su likovnu… VIŠE

Božićna poruka nadbiskupa zagrebačkoga kardinala…

Draga braćo i sestre!1. Ovih božićnih dana otvarate vrata svojih domova da biste sa svojim župnicima… VIŠE

Starost, kakvu bi se željelo imati, kvari starost koju se ima.

Paul von… Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.