Susret voditelja županijskih vijeća vjeroučitelja

U prostorijama Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi, 6. rujna 2018. održan je sastanak voditelja županijskih stručnih vijeća Zagrebačke nadbiskupije, Varaždinske, Sisačke i Bjelovarsko–križevačke biskupije.

Nazočne je na početku pozdravila i zaželjela im dobrodošlicu predstojnica Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi prof. dr. sc. Valentina Mandarić, a sastanak su vodili savjetnici u Agenciji za odgoj i obrazovanje Dalibor Adžić, prof., i mr. sc. Gordana Barudžija.

Predložene su okvirne teme za planiranje rada pojedinoga vijeća koje su vezane uz cjeloživotno učenje, kurikularnu reformu te stručno područje predmeta i međupredmetne teme. Novim voditeljicama i voditeljima je zaželjena dobrodošlica te su se ukratko predstavili. Kroz razgovor su voditelji iznosili dosadašnja iskustva, pitanja i prijedloge vezane uz područje organizacije, termine održavanja vijeća, teme i predavače, uključivanje članova žsv-a u rad vijeća i međusobnu komunikaciju samih voditelja te nekih pitanja vezanih uz prava i obveze vjeroučitelja.

Voditelji ŽSV-a su informirani o novome modelu stručnoga usavršavanja koje će se odvijati dijelom online, a dijelom kroz fizički susret u prostorijama Nadbiskupskoga duhovnoga stola.

IZDVAJAMO

Svjedoci radosne vijesti u hrvatskom narodu

Građa za Vjeronaučnu olimpijadu 2018./2019.   Građa za Natjecanje  iz vjeronauka –… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Duh Sveti i Njegovi darovi

Duhovna obnova za vjeroučitelje u Novigradu na Dobri Unatoč visokim ljetnim temperaturama, svoje duhovno… VIŠE

Radosti koje pružamo drugima, nama se vraćaju.

Anna Ritter

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.