Pripreme za nastavu vjeronauka

Clanak

Nastava vjeronauka i dalje se odvija u promijenjenim uvjetima odgoja i obrazovanja uslijed pandemije koronavirusa. U toj situaciji vjeroučitelji dijele svoje radne materijale i predloške kako bi se nastava vjeronauka odvijala nesmetano i uspješno.

Zahvaljujemo vjeroučiteljima koji su s nama podijelili svoja promišljanja u obliku priprema za nastavu, i to kao cjelovite pripreme, kao i zadatke za online nastavu. 

Zahvaljujemo vjeroučiteljici Martini Filipović koja je podijelila cjelovite pripreme za više razrede osnovne škole te vjeroučiteljici Petri Ervaćanin koja je osmislila i pripremila teme za online nastavu sa srednjoškolcima. 

Vinka Horvat ponudila je materijale za izradu plakata na temu Ekumenizam, dok je Jelena Mihalić kao sveučilišna mentorica podijelila studentske ogledne satove. Naputke za rad od 5. do 8. razreda osmislile su studentice Kristina Japelj, Patricija Ivčić i Monika Nađ. O njihovu angažmanu mentorica kaže: „Imam potrebu pohvaliti njihov trud i angažman u ovom vremenu kada "fizički" ne mogu odraditi ogledne satove. Mislim da su njihove ideje hvalevrijedne i mogu kolegama i kolegicama biti pomoć i poticaj. Vjerujem i nadam se da će i njihovi radovi biti objavljeni na web-stranici.“

 

Pripreme pogledajte na poveznici:

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1f9hA2wTGLTIbz5EL1juf2oWNmGbK9iOh

 

IZDVAJAMO

Sretan Uskrs

»Ali Bog ga uskrisi oslobodivši ga grozote smrti jer ne bijaše moguće da ona njime… VIŠE

Kristova pobjeda svijeta – ohrabrenje i nama danas

S početkom novepedagoške i školske godine u ovim izvanrednim okolnostima, suočavajući… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Vrijeme postaje dragocjeno tek kad ga darujemo drugome.

Hans Engel

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.