Clanak

Održana ŽSV Zaprešić – Bistra i ŽSV Zabok

 U četvrtak 4. ožujka održano je zajedničko Županijsko stručno vijeće vjeroučitelja Zagrebačke županije (Zaprešić) i Krapinsko-zagorske županije (Zabok). Bilo je nazočno 74 sudionika. Vijeće je održano online na platformi Zoom, a trajalo je tri sata. U susret su se, osim članova spomenutih ŽSV-a i predavača, uključili i viši savjetnici za Katolički vjeronauk pri AZOO mr.sc. Gordana Barudžija i prof. Dalibor Adžić.

Voditeljice vijeća, Ksenija Miškulin i Ivana Sučija, dogovorile su da će ulogu moderatorice susreta preuzeti Ksenija, a za molitveni početak se pobrinula Ivana. Predavači i teme na održanom vijeću bili su Kako nastaviti živjeti i raditi? (Maja Jakšić, prof.) te Patnja – poziv na svetost u novonastalim okolnostima (Tomislav Krušlin, prof. savjetnik).

Vijeće je održano na poticaj i u suradnji s višim savjetnicima za vjeronauk pri AZZO koji su predložili održavanje dodatnog vijeća, za one koji to žele, s temom Kako nastaviti živjeti i raditi? te su dogovorili termin s predavačicom prof. Majom Jakšić.

Ovim putem od srca zahvaljujemo!

***

Prethodno ŽSV za vjeroučitelje s područja Zaprešić – Bistra održano je u četvrtak 11. veljače 2021. Vijeće je održano online na platformi Zoom i trajalo je 2 sata. Susret je započeo vrlo lijepim i prigodnim molitvenim nagovorom vjeroučitelja i trajnog đakona Ilije Nikolića.

Sadržaj edukacije bilo je predavanje mag. pedagogije i fonetike Martine Bajzec s temom Kako poboljšati komunikaciju s učenicima, roditeljima i kolegama u vrijeme pandemije i radionica voditeljice vijeća, dipl. kateheta Ivane Sučija, s naslovom Molitva kao važan oblik komunikacije u nastavi Katoličkog vjeronauka.

 

Ivana Sučija

 

 

IZDVAJAMO

Sretan Uskrs

»Ali Bog ga uskrisi oslobodivši ga grozote smrti jer ne bijaše moguće da ona njime… VIŠE

Kristova pobjeda svijeta – ohrabrenje i nama danas

S početkom novepedagoške i školske godine u ovim izvanrednim okolnostima, suočavajući… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Mržnja izaziva svađu, a ljubav pokriva sve pogreške.

Mudre izreke 10,12

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.