Clanak

U Zaprešiću nagrađene pobjednice Vjeronaučne olimpijade

Državne prvakinje ovogodišnje vjeronaučne olimpijade u kategoriji osnovnih škola su Laura Leutar, Ana Vuković, Paola Jakešević i Eva Bogadi, učenice OŠ Antuna Augustinčića z Zaprešiću, a svoj su uspjeh pod vodstvom mentora vjeroučitelja Ilije Nikolića ostvarile ove godine na temu „Biblija – pisana Božja riječ“.

Nakon euharistijskog slavlja u nedjelju 30. svibnja preč. Ivan Frkonja čestitao je državnim prvakinjama ovogodišnje Vjeronaučne olimpijade. „Radost i zadovoljstvo mi je pozdraviti naše nove državne prvakinje u ime cijele naše župne zajednice sv. Peta apostola u Zaprešiću. Hvala vam na ovom velikom uspjehu i što ste ponovili uspjeh generacije iz naše župe 2018. Vi ste u najboljem svjetlu predstavile svojom marljivošću i znanjem vašu školu i našu Zagrebačku nadbiskupiju“, kazao je preč. Frkonja pobjednicima i njihovu mentoru vjeroučitelju i trajnom đakonu Iliji Nikoliću. Potom je zlatnim olimpijkama darovao „Jeruzalemske Biblije“. Ana Vuković u ime cijele ekipe i njihovih roditelja zahvalila je mentoru Nikoliću te su mu darovali prigodni poklon.

Grad Zaprešić u četvrtak 27. svibnja učenice Osnovne škole Antuna Augustinčića nagradio je za izniman rezultat na županijskom, međužupanijskom i državnom natjecanju diplomama i prigodnim poklon-bonovima.

IZDVAJAMO

Sretan Uskrs

»Ali Bog ga uskrisi oslobodivši ga grozote smrti jer ne bijaše moguće da ona njime… VIŠE

Kristova pobjeda svijeta – ohrabrenje i nama danas

S početkom novepedagoške i školske godine u ovim izvanrednim okolnostima, suočavajući… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Što je prolazno, upotrebljavaj; što je vječno, za tim teži.

Toma Kempenac

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.