Duhovne vježbe u Novigradu na Dobri

U Novigradu na Dobri od 5. do 8. srpnja održane su duhovne vježbe za četrdeset vjeroučitelja pod duhovnim vodstvom prof dr. sc. Slavka Sliškovića, koji je bdio nad razmatranjima, molitvom i zajedničkom pjesmom. Duhovno osnaženi vjeroučitelji su zajedno navijali i za našu reprezentaciju.

 

U dobroj i veseloj atmosferi dočekali su nedjelju i posjet predstojnice Ureda za vjeronauk prof. dr. sc. Valentine Blaženke Mandarić sa suradnicima, kao i biskupa mons. Mije Gorskog, s kojim su najprije sjeli u ugodnom razgovoru i izmjeni iskustava, a onda i zajednički slavili svetu misu. Biskup je u svojoj propovijedi iskazao osobnu zahvalnost i zahvalnost crkvene hijerarhije za rad kojim vjeroučitelji sudjeluju u evangelizacijskom poslanju cijele Crkve.

Posebnu zahvalu za gostoprimstvo i iskazanu ljubaznost svakako zaslužuje i voditelj Pastoralnog centra sv. Vinka Paulskog u Novigradu na Dobri zajedno sa svojim suradnicima i ljubaznim osobljem, što svakako pridonosi osjećaju duhovnoga zajedništva koje se na duhovnim vježbama spontano događa.

 

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Duh Sveti i Njegovi darovi

Duhovna obnova za vjeroučitelje u Novigradu na Dobri Unatoč visokim ljetnim temperaturama, svoje duhovno… VIŠE

Vjeroučitelji u Drugoj sinodi Zagrebačke nadbiskupije

Od svetkovine Bezgrješnoga začeća Blažene Djevice Marije 8. prosinca 2016. do svetkovine Krista… VIŠE

Otkako ne tražim više samu sebe, živim najsretnijim životom koji se može zamisliti.

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.