Clanak

Humanitarna akcija OŠ Klinča Sela

Učenici OŠ Klinča Sela imali su u ovo predbožićno vrijeme vrlo važan i plemenit zadatak: humanitarnu akciju skupljanja igračaka za djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica. Prikupljeno je mnoštvo igračaka, plišanaca, društvenih igara, didaktičkih igračaka i još puno toga. Sedam učenika iz Karitativne grupe u pratnji prof. Josipa Kunca 17. prosinca 2018. posjetilo je Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, uručivši štićenicima Centra prikupljene igračke.


Učenici su zajedno s vjeroučiteljem Josipom razgledali učionice i mjesta gdje učenici borave preko tjedna. Djeca ondje imaju svoje sobe, kupaonice, dnevni boravak za druženje te male kuhinje gdje večeraju i uče kuhati.

Dječaci i djevojčice imaju odvojene sobe, kupaonice, dnevne sobe te kuhinje koje koriste navečer kada kuharicama završi radno vrijeme, no dječaci i djevojčice međusobno se druže i surađuju. Cijeli je Centar ukrašen ukrasima i slikama koje su sami izradili. Za učenike OŠ Klinča Sela bile su organizirane radionice koje su odrađivali zajedno s učenicima Centra: prvo su zajedno odigrali igru pod nazivom „klupko prijateljstva“, a potom su izrađivali pjevače betlehemske zvijezde i božićne čestitke.
Voditelji radionica pohvalili su pristojnost učenika OŠ Klinča Sela te se nadaju da će posjeti Centru postati godišnja tradicija. Učenici su vratili u Klinča Sela s novim i lijepim iskustvima.

Magdalena Halambek, 7. a

 

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Svjedoci radosne vijesti u hrvatskom narodu

Građa za Vjeronaučnu olimpijadu 2018./2019.   Građa za Natjecanje  iz vjeronauka –… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Najljepši je užitak i najveća radost života – osjećati da si ljudima potreban i drag.

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.