Nagrada Comet vjeroučiteljici Andrijani Ćavar

OŠ Stjepana Radića, Dugo Selo

Osnovna škola „Stjepan Radić“ dobila je 16. studenog 2018. godine veliko priznanje unutar eTwinning zajednice (uz već dodijeljenu oznaku eTwinning škole) – nagradu Comet za najbolji eTwinning projekt u 2018. godini.

Riječ je o projektu „Singing Christmas around Europe“ na kojem su surađivale učiteljica Višnja Kamenjašević i vjeroučiteljica Andrijana Ćavar, uz veliku pomoć svih ostalih kolega u školi. Nagrada Comet dodjeljivala se unutar pet kategorija – dječji vrtić, niži razredi osnovne škole, viši razredi osnovne škole, strukovne škole, gimnazije.

Učenici eTwinneri koji su sudjelovali u nagrađenom projektu „Singing Christmas around Europe“ su učenici trećih, četvrtih i petih razreda matične škole. Ciljeve projekta u potpunosti su ostvarili – napravljen je adventski kalendar u kojem se svaka članica predstavila s božićnom pjesmom. Biblijska grupa na čelu s Andrijanom Ćavar izvela je pjesmu „Radujte se narodi“. Napravljena je božićna slikovnica, predstavili su sebe i svoju školu, napravili, napisali i poslali božićne čestitke svim projektnim partnerima. Putem eTwinning panoa u informatičkoj učionici prezentirali su mnoštvo božićnih čestitki koje su sami dobili od svojih projektnih partnera.

Neke čestitke možete pogledati na poveznici: https://youtu.be/TuGAZOHRgnw

(preuzeto s: http://os-stjepan-radic-bozjakovina.skole.hr)

IZDVAJAMO

Svjedoci radosne vijesti u hrvatskom narodu

Građa za Vjeronaučnu olimpijadu 2018./2019.   Građa za Natjecanje  iz vjeronauka –… VIŠE

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Duh Sveti i Njegovi darovi

Duhovna obnova za vjeroučitelje u Novigradu na Dobri Unatoč visokim ljetnim temperaturama, svoje duhovno… VIŠE

S velikim problemima trebali bismo se baviti, dok su još sasvim mali.

Jadwiga… Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.