Započelo nagradno ljetovanje vjeroučenika i njihovih mentora Zagrebačke i Sisačke nad/biskupije na Malom Lošinju

Napokon je stigao i Dan državnosti, kojem smo se radovali kao danu kad počinje naše nagradno ljetovanje u Domu sv. Martina na Malom Lošinju!

Okupili smo se pred katedralom u Zagrebu i sretni krenuli na more kojim smo nagrađeni za najbolja ostvarenja na nadbiskupijskom natjecanju iz vjeronauka (OŠ Tina Ujevića, OŠ Dragutina Tadijanovića i OŠ dr. Vinka Žganca iz Zagreba te III. i V. gimnazija iz Zagreba, kao i Gimnazija Velika Gorica, po 4 učenika sa svojim mentorima, kao i dvije ekipe iz Sisačke biskupije).

Uz molitvu za sretan put putovanje je prošlo brzo i opušteno, a jedino nas je brinulo vrijeme koje nas je pratilo. U jednom smo se trenu na odmorištu u Gorskom kotaru zapitali idemo li mi to možda na zimovanje... Ali na Lošinju nas je dočekalo sunce i grupa sjemeništaraca koji su nam izrazili veselu dobrodošlicu pjesmom i kvizom. Kratku dobrodošlicu iskazao nam je i preč. Ivica Budinšćak, voditelj Doma sv. Martina, zaželjevši nam dobar odmor i lijepo vrijeme.

A sada žurimo na kupanje da iskoristimo svaki trenutak svog nagradnog ljetovanja - na čemu smo organizatorima jako zahvalni!

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Duh Sveti i Njegovi darovi

Duhovna obnova za vjeroučitelje u Novigradu na Dobri Unatoč visokim ljetnim temperaturama, svoje duhovno… VIŠE

Vjeroučitelji u Drugoj sinodi Zagrebačke nadbiskupije

Od svetkovine Bezgrješnoga začeća Blažene Djevice Marije 8. prosinca 2016. do svetkovine Krista… VIŠE

Starost, kakvu bi se željelo imati, kvari starost koju se ima.

Paul von… Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.