Započelo nagradno ljetovanje vjeroučenika i njihovih mentora Zagrebačke i Sisačke nad/biskupije na Malom Lošinju

Napokon je stigao i Dan državnosti, kojem smo se radovali kao danu kad počinje naše nagradno ljetovanje u Domu sv. Martina na Malom Lošinju!

Okupili smo se pred katedralom u Zagrebu i sretni krenuli na more kojim smo nagrađeni za najbolja ostvarenja na nadbiskupijskom natjecanju iz vjeronauka (OŠ Tina Ujevića, OŠ Dragutina Tadijanovića i OŠ dr. Vinka Žganca iz Zagreba te III. i V. gimnazija iz Zagreba, kao i Gimnazija Velika Gorica, po 4 učenika sa svojim mentorima, kao i dvije ekipe iz Sisačke biskupije).

Uz molitvu za sretan put putovanje je prošlo brzo i opušteno, a jedino nas je brinulo vrijeme koje nas je pratilo. U jednom smo se trenu na odmorištu u Gorskom kotaru zapitali idemo li mi to možda na zimovanje... Ali na Lošinju nas je dočekalo sunce i grupa sjemeništaraca koji su nam izrazili veselu dobrodošlicu pjesmom i kvizom. Kratku dobrodošlicu iskazao nam je i preč. Ivica Budinšćak, voditelj Doma sv. Martina, zaželjevši nam dobar odmor i lijepo vrijeme.

A sada žurimo na kupanje da iskoristimo svaki trenutak svog nagradnog ljetovanja - na čemu smo organizatorima jako zahvalni!

IZDVAJAMO

Produljenja mandata i ostale molbe

Radi organizacije poslova u Uredu za vjeronauk molimo sve vjeroučitelje koji nemaju trajni mandat da… VIŠE

Duh Sveti i Njegovi darovi

Duhovna obnova za vjeroučitelje u Novigradu na Dobri Unatoč visokim ljetnim temperaturama, svoje duhovno… VIŠE

Vjeroučitelji u Drugoj sinodi Zagrebačke nadbiskupije

Od svetkovine Bezgrješnoga začeća Blažene Djevice Marije 8. prosinca 2016. do svetkovine Krista… VIŠE

Nada i radost najbolji su liječnici.

Wilhelm Raabe

Više

Nadolazeći događajikalendar

  • Trenutno nema nadolazećih događaja.